/* Template Name: Home */
Предлог – Амандмани на Законот за Субвенциониран студентски оброк

Предлог – Амандмани на Законот за Субвенциониран студентски оброк

ФОП се залага за систематско решение за здрав студентски оброк!

Систематското решение за субвенциониран здрав оброк треба да значи систематски промени а не козметички. Затоа, на 14ти март 2023, Форумот за образовни промени до пратениците достави предлог амандмани на законот за субвенциониран студентски оброк.

 

ПРЕДЛОГ – АМАНДМАНИ НА ЗАКОНОТ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАН СТУДЕНТСКИ ОБРОК -2